La Casa De Papel: Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες του 5ου κύκλου της σειράς

Πλησιάζει η στιγμή που οι φανατικοί της σειράς «La Casa De Papel» θα δουν τον πρώτο κύκλο της 5ης και τελευταίας σεζον της σειράς του Netflix, που έσπασε τα ταμεία διεθνώς. 

Η συμμορία του «La Casa De Papel» είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες.

Κατάφεραν να διασώσουν τη «Λισαβόνα», αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την Σιέρρα και για πρώτη φορά, δεν έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης.


Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο.

Ποιοι είναι όμως κάποιοι από τους νέους χαρακτήρες που θα δούμε στη σειρά;

Ο γιος του Berlin κρατάει στα χέρια του την τύχη της συμμορίας του Casa de Papel;

Ο ηθοποιός Πάτρικ Κριάδο (Patrick Criado) θα παίξει τον ρόλο του Ραφαέλ, που είναι ο γιος του Berlin (Πέδρο Αλόνσο - Pedro Alonso) ένας 31χρονος μηχανικός που θέλει να ζήσει μια τελείως διαφορετική ζωή από εκείνη του πατέρα του, και μπορεί να έχει στα χέρια του τη λύση για να δραπετεύσει η συμμορία από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. Η ύπαρξή του αναφέρθηκε στην πρώτη σεζόν όταν ο Berlin λέει στη Rio τι σημαίνει να έχεις παιδί. «Είναι μια πυρηνική κεφαλή που θα καταστρέψει τα πάντα». Αυτός ο γιος είναι τώρα 31 ετών, και μπορεί να αποδειχθεί «πρόσωπο-κλειδί».



Επιστρέφει ο πρώην σύντροφος της Tokyo;


O René είναι ο πρώην σύντροφος της Tokyo (Ούρσουλα Κορμπερό - Ursula Corbero) και τον ρόλο παίζει ο ηθοποιός Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε (Miguel Angel Silvestre)… Στην αφήγησή της ήταν ο έρωτας της ζωής της και τελευταία φορά που τον είδε ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Με τον πρώην της η Tokyo μπήκε στον χώρο της παρανομίας και έκανε τις πρώτες της ληστείες και τις πρώτες της περιπέτειες.... Ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί στην ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Verbo» και στις σειρές «Sky Rojo», «Sense8» και στο «Narcos» του Netflix.


Ο αδίστακτος διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων του ισπανικού στρατού

Ο Χοσέ Μάνουελ Σέδα (Jose Manuel Seda) παίζει τον ρόλο του Sagasta, του σκληρού διοικητή των Ειδικών Δυνάμεων του ισπανικού στρατού, που είναι αδίστακτος και δεν φοβάται να ξεπεράσει τα όρια και να καταστρατηγήσει τη νομιμότητα, κάτι που θα δυσκολέψει πολύ τον Professor.

Η ισπανική σειρά-φαινόμενο του Netflix θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου, και όπως μαρτυρά το τρέιλερ, το φινάλε θα γράψει... ιστορία. Λίγες ημέρες μετά το τέλος των γυρισμάτων, η διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι ο τελευταίος κύκλος του «La Casa de Papel» θα σπάσει στα δύο. Τα πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ η συνέχεια θα προβληθεί λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !