Τσελέντης: "Σε περίπτωση κάποιου μεγάλου σεισμού, άλλοι θα τρέχουν όχι εγώ"


Ανάρτηση του γνωστού σεισμολόγου

Ανάρτηση με την οποία επιτίθεται στη Γενική Γραμματεία Ερευνας και Τεχνολογίας, πραγματοποίησε ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, καθώς όπως επισημαίνει "κωφεύουν στα επαναλαμβανόμενα αιτήματα μας" σχετικά με τον αποδεκατισμό του μόνιμου προσωπικού του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου. Αναλυτικά η ανάρτηση του καθηγητή:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μη βιαστείτε να επιτεθείτε στην Κυβέρνηση το θέμα ανήκει αλλού σε άλλα κλιμάκια»

Μια πρόχειρη στατιστική μας λέει ότι καταγράφουμε πάνω από 17000 σεισμούς τον χρόνο στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Είμαστε γρανάζι της πολιτικής προστασίας και λειτουργούμε σε 24ωρη βαση άλλα σαν ερευνητικό κέντρο που τηρεί το ωράριο του δημοσίου πάντα αντιμετωπίζαμε πιεστικά προβλήματα ενίσχυσης του μονίμου προσωπικού μας.

Είναι καιρός να το κοιτάξουν στη Γενική Γραμματεία Ερευνας και Τεχνολογίας όπου υπαγόμαστε και να μη κωφεύουν στα επαναλαμβανόμενα αιτήματα μας!!!!!

Ειδικά αυτή την περίοδο παρακολουθούμε έξι μεγάλες σεισμικές ακολουθίες σε όλη τη χώρα (Νίσυρο Αρκαλοχώρι Θήβα Ελασσόνα Λέσβο Κορινθιακό και το προσωπικό μας έχει αποδεκατιστεί λόγω των συνταξιοδοτήσεων και του νόμου περί μετατάξεων.

Μέχρι στιγμής το ελάχιστο προσωπικό μας ανταποκρίνονται πλήρως και με μεγάλη ακρίβεια στις υπηρεσίες του ινστιτούτου. Κάτι για το οποίο θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου που νύχτα μέρα, αργίες κλπ είναι πάνω στους υπολογιστές για να πληροφορούν τον κόσμο και τους αρμόδιους φορείς.

Σε περίπτωση κάποιου μεγάλο σεισμού στη χώρα όπου κάποιοι θα κοιτάξουν να μας επισύρουν ευθύνες αν κάτι πάει στραβά (συνήθης τακτική των πολιτικών) άλλοι θα τρέχουν όχι εγώ, το Γεωδυναμικό ήδη είναι καλυμμένο γιατί έκανε από καιρό τις δέουσες ενέργειες και κάποιοι Γραμματείς και Φαρισαίοι κωφεύουν...
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !