Εμπρηστές προσπάθησαν να κάψουν τον Ν. Βουτζά - Έγιναν αντιληπτοί από νεαρούς που κάλεσαν την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.


Στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, η φωτιά εξαπλώνεται σε μια ευθεία, σα να εχει πέσει στο έδαφος κάποιο εύφλεκτο υλικό - Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα από την επέμβαση μιας ομάδας ανηλίκων - Επενέβη και η ομαδα ΔΙ.ΑΣ.

Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα εμπρησμού στον Νέο Βουτζά παρουσιάζει το protothema.gr . Η απόπειρα έγινε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο ίδιο ακριβώς σημείο που άγνωστοι είχαν επιχειρήσει άλλες τρεις φορές να βάλουν φωτιά το 2019.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, γύρω στις 19.30 και το σχετικό βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, δημοσιεύτηκε πρώτα στη σελιδα του εξωραϊστικου συλλόγου Νέου Βουτζα.

Όπως φαίνεται στο αποκαλυπτικό βίντεο, η φωτιά εξαπλώνεται σε μια ευθεία, σα να εχει πέσει στο έδαφος κάποιο εύφλεκτο υλικό.

Τη φωτιά εντόπισε πρώτος ενας πεζοπόρος, ο οποίος ειδοποίησε τους κατοίκους του πρώτου σπιτιού που βρήκε μπροστά του. Σύμφωνα με άλλες μαρτυριες, στο σημείο που εντοπίστηκε η εστία, βρέθηκε έπειτα από λίγα λεπτά και μια ομάδα ανηλίκων, οι οποιοι, όπως φαίνεται στο βίντεο, βοηθούν στην κατάσβεση.

Λιγο αργότερα έφτασαν στη περιοχή άνδρες της ομαδας ΔΙ. ΑΣ. Πήραν καταθέσεις απ όλους τους παρευρισκόμενους κι από τον πεζοπόρο άντρα αλλά κι από τους ανήλικους και πλέον οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση.

Δείτε το βίντεο


Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !