Ολυμπιακοί Αγώνες – Συγκλόνισε ο Φουντούλης: Ζητάμε συγγνώμη για τη χαρά μας


Η Ελλάδα προκρίθηκε στον τελικό των Ολυμπιακών στο πόλο, μετά τη νίκη της με 9-6 της Ουγγαρίας και ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης μίλησε γι’ αυτό το σπουδαίο επίτευγμα, τονίζοντας παράλληλα μία αφιέρωση δεν θα απαλύνει τον πόνο των Ελλήνων, από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Η Ελλάδα τα κατάφερε! Στην 16η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες εξασφάλισε το 1ο της μετάλλιο, μετά την επικράτησή της με 9-6 της Ουγγαρίας και την Κυριακή (08/08, 10:30) θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό με Σερβία ή Ισπανία.

Το βαρύ πυροβολικό κι αρχηγός της Εθνικής πόλο ανδρών, Γιάννης Φουντούλης μίλησε γι’ αυτή τη σπουδαία επιτυχία, ενώ παράλληλα στάθηκε και στις φωτιές που πλήττουν τη χώρα μας.

«Έχω χάσει τα λόγια μου. Αρχικά κανένας μεγάλος αρχηγός κανένας Μανώλης Ζερδεβάς δεν έφερε την Ελλάδα μόνος του εδώ. Είμαστε 13, οι προπονητές μας και έχουμε κάνει μέχρι στιγμής ένα Ολυμπιακό τουρνουά το οποίο μόνο στα πιο τρελά μας όνειρα το φανταζόμασταν. Το πιστεύαμε αλλά για να γίνει πράξη θέλει πάρα πολύ κόπο. Πραγματικά δεν έχω λόγια να εκφράσω τι νιώθω αυτή τη στιγμή. Σήμερα γράφτηκε ιστορία. Το μόνο που μας μένει είναι με τι γράμματα θα την γράψουμε μετά».

Στη συνέχεια ο 33χρονος περιφερειακός μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας εξαιτίας των πυρκαγιών.

«Ειλικρινά με ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας, έχουμε επηρεαστεί πάρα πολύ. Με το πόσο πόνο έχει προκαλέσει στους Έλληνες όλο αυτό που γίνεται με τις φωτιές. Δεν μπορώ να αφιερώσω κάποια σημερινή εμφάνιση στους ανθρώπους αυτούς, γιατί εμείς εδώ παίζουμε πόλο. Πίσω στη χώρα μας κινδυνεύουν ζωές, καταστρέφονται περιουσίες και δε νομίζω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων, με ό,τι συμβαίνει. Πραγματικά μας θλίβει πολύ.

Ευχόμαστε να περιοριστούν όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και να μην κινδυνέψει κανένας. Άνθρωπος, ζώα, φύση. Εμείς μέσα από αυτές τις συνθήκες ζητάμε ένα προκαταβολικό συγγνώμη προκαταβολικά για τη χαρά που δείχνουμε να έχουμε, πόσο ενθουσιασμό. Αγωνιζόμαστε όλοι μας τη ζωή για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο, οπότε με όλο τον σεβασμό θα πανηγυρίζουμε όσο μπορούμε. Το μυαλό μας όμως είναι στην Ελλάδα και στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα αυτές τις ώρες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !