Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμος με Κορωνοϊό ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος

Αρκετά σοβαρή η κατάσταση του 37χρονου, Νίκου Οικονομόπουλου που νοσηλεύεται πλέον στον Ευαγγελισμο με Κορωνοϊό.


Ο καλλιτέχνης παρουσίασε επιπλοκές και ειδικότερα πνευμονολογικά προβλήματα και εισήχθη για νοσηλεία σε απλή κλίνη covid του «Ευαγγελισμού».

Ειχε διαγνωσθεί προ ημερών θετικός στον κορωνοϊό, αλλά η κατάστασή του ήταν τέτοια που παρέμενε στο σπίτι του, όμως παρουσίασε επιδείνωση και ειδικότερα δυσκολία στην αναπνοή, οπότε μετέβη στο νοσοκομείο, όπου και κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει για νοσηλεία.

Η είδηση της εισαγωγής του στο νσκοκομειο δυστυχώς εχει προκαλέσει πολλα σχόλια καθως στο παρελθόν ο δημοφιλής καλλιτέχνης μιλούσε επιπόλαια για τον Κορωνοϊο:

Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη και αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός… Ποια είναι η χειρότερη κολλητική ασθένεια; Και αυτή να είχε, εγώ θα κοινωνούσα. Με τον κορονοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορονοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !