Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορωνοϊό ο Μελέτης Καρατεκίδης - Έχασε τη μάχη στα 38 του χρόνιαΣε ηλικία μόλις 38 ετών ο μηχανικός αγωνιστικών αυτοκίνητων και αρχιμηχανικός του πρωταθλητή Μάριου Ηλιόπουλου «έφυγε» αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό. 

Η ζωή πολλές φορές είναι σκληρή. Αυτό που συνέβη με τον Μελέτη Καρατεκίδη, έναν από τους κορυφαίους μηχανικούς αγωνιστικών στην Ελλάδα ο οποίος είχε την ικανότητα να «χτίζει» από το μηδέν αγωνιστικά αυτοκίνητα τα οποία «πυροβολούσαν» στις ειδικές διαδρομές.

Άνθρωπος πάνω απ’ όλα, δεν συμβιβαζόταν με το κατεστημένο, πολεμούσε μέχρι να κερδίσει και χωρίς να έχει όριο σε ότι έκανε.

Σύμφωνα με το newsauto.gr, ο Μελέτης Καρακετίδης ήταν μηχανικός του πρωταθλητή Ελλάδος στις αναβάσεις, Μάριου Ηλιόπουλου και μαζί είχαν πανηγυρίσει αμέτρητες νίκες. Ήταν το δεξί χέρι του «mister SeaJets» και μαζί οδηγούσαν την ομάδα στην κορυφή. Ωστόσο ποτέ δεν έμεναν στη δόξα της νίκης αλλά κυνηγούσαν το κάτι παραπάνω, το τέλειο, που γι’ αυτούς δεν υπήρχε…

Ο Μελέτης Καρατεκίδης ήταν μόλις 38 ετών, είχε το αρχηγείο του στο Ζαγκλιβέρη έξω από την Θεσσαλονίκη και μαζί με την ομάδα του και κορυφαίους τεχνικούς, μηχανικούς και οδηγούς από το εξωτερικό δημιουργούσε αγωνιστικά project παγκόσμιου επιπέδου.

Αν και το πάλεψε στο νοσοκομείο για πολλές ημέρες, χτυπημένος από Covid-19, δυστυχώς σε αυτή τη μάχη δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !