2 + 1 λόγοι για να διαγράψεις τον πρώην σου από τα social media


Αν έλεγες σε μια μεγαλύτερη γυναίκα πως όταν χώρισε από τον άνδρα με τον οποίο ονειρεύτηκε και δημιούργησε καταπληκτικές αναμνήσεις, θα θεωρούνταν λογικό να παρακολουθεί από μια οθόνη κινητού τι κάνει εκείνος κάθε μέρα, με ποιον βγαίνει, που πάει διακοπές και με ποιον διασκεδάζει, θα σε περάσει για τρελή.


Η αλήθεια είναι πως αυτό το «σουηδικό μοντέλο» που τείνει να κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια, δεν μπορεί να πάει πολύ καλά στη χώρα μας, αν δεν έχεις ξεπεράσει πλήρως τον πρώην αγαπημένο σου.

Αντίθετα, αν πεις σε ένα κορίτσι της εφηβείας πως διέγραψες τον πρώην σου από το facebook θα σου πει πως η πράξη σου είναι παιδική. Όμως η αλήθεια στα πραγματικά συναισθήματα και στις ενήλικες σχέσεις είναι πολύ διαφορετική. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ακολουθείς ακόμα τον άνδρα από τον οποίος προσπαθείς να ξεκολλήσεις και αυτός είναι νόμος. Αν, από την άλλη, είσαι cool με αυτή την συνθήκη, μάλλον χώρισες ενώ τον είχες ξεπεράσει από πριν, οπότε πάμε πάσο.


Ας δούμε τους τρεις λόγους για τους οποίους πρέπει να πατήσεις το κουμπάκι της διαγραφής, αν και εφόσον βρίσκεσαι στη φάση που δεν σε χωράει το σπίτι, πίνεις αλκοόλ πιο συχνά από ότι συνήθιζες και ακούς καψουροτράγουδα στις 10:00 το πρωί.

1. Σαν να ομόρφυνε αυτός…


Το ξέρεις πως ο πρώην σου δεν ήταν και ο Jason Statham, όμως στις φωτογραφίες και υπό τις κατάλληλες σκιάσεις, τα δέοντα φίλτρα και της απόστασης που έχετε πάρει σου φαίνεται κούκλος. Εξάλλου πάντα σου φαινόταν μιας και αυτό είναι πάντα κάτι υποκειμενικό. ΑΛΛΑ! Όταν μας λείπει ο πρώην μας τείνουμε να ωραιοποιούμε τον χαρακτήρα, την εμφάνιση και όλα όσα βιώναμε δίπλα του.

Σκέψου να τον δεις ηλιοκαμένο με το μαγιό εκείνο που είχατε αγοράσει μαζί ή ακόμα χειρότερα με το καπέλο που του είχες κάνει δώρο εσύ. Δεν θα σκεφτείς να του στείλεις; Και αν του στείλεις να του πεις τι; ΔΙΑΓΡΑΦΗ για να μην πούμε και BLOCK!

2. Ποια είναι αυτή που του πατάει «χαχα»;


Κάποτε δεν ήξερες πόσες γυναίκες είχε φίλες και ποιες του σχολίαζαν. Ήταν δικός σου και όλα ήταν περιττά. Τώρα όμως που ανέβασε αυτή τη φωτογραφία από την παραλία, σαν πολλές δεν του πάτησαν like και καρδούλες; Επίσης ποια είναι εκείνη που του έβαλε την καρδούλα στα σχόλια; Και αυτή την έβαλε, αυτός γιατί απάντησε; Ζόρια, ζόρια περιττά που δεν έχουν να σου αποφέρουν τίποτα. Τα πράγματα θα κυλήσουν όπως θέλουν στο μέλλον, άκρη δεν θα βγάλεις. Το πολύ πολύ να πατήσεις κανένα θυμωμένο φατσάκι κατά λάθος και να ντροπιαστείς. ΔΙΑΓΡΑΦΗ!


3. Για μένα ανέβασε αυτό το τραγούδι;


Όλα δείχνουν να σε φωτογραφίζουν. Το στιχάκι που βρήκε και ανήρτησε, το τραγούδι εκείνου του συγκροτήματος που πρώτη φορά ακούς στη ζωή σου, την φωτογραφία που κοιτάει με βλέμμα απλανές. Θα προσπαθήσεις να αποκρυπτοραφήσεις κάθε κίνηση, θα συζητάς με τις κολλητές για ώρες και στο τέλος θα τρελαθείς. BLOCK!

Όσο κοιτάς το προφίλ του πρώην παρακάτω δεν πας και δεν κερδίζεις τίποτα. Αν θες να μάθεις «νεάκια» πάρε τον ένα τηλέφωνο. Αν είναι να βγει κάτι θα βγει από αυτό, όχι κάνοντας τον stalker και σπάζοντας το στομάχι σου. Διέγραψε τον να ξενοιάσεις και αν είναι να είστε μαζί στο μέλλον, θα το δείξει μόνο ο χρόνος.

Ως τότε κάνε κάτι πιο διασκεδαστικό από το να παριστάνεις τον ντέτεκτιβ.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !