Ο σκύλος τους χάθηκε μέχρι που το κουδούνι χτύπησε στις 3 τα ξημερώματα...H Rajah είναι μια γλυκύτατη σκυλίτσα που όμως πρόσφατα εξαφανίστηκε για αρκετές ώρες από το σπίτι της. Τα πυροτεχνήματα στη Νότια Καρολίνα τη φόβισαν και το έσκασε. Η ιδιοκτήτριά της, Μέρι Λιν, από τη Νότια Καρολίνα δήλωσε πως βρισκόταν στην πίσω αυλή μαζί με το άλλο σκυλί και όταν ο γείτονας άρχισε να ρίχνει πυροτεχνήματα, φοβήθηκε και έφυγε.

Αμέσως η 23χρονη κοπέλα δημιούργησε ένα ποστ στο Facebook για τη χαμένη σκυλίτσα τς που είναι μόλις 1,5 ετών. Μαζί με τον σύζυγό της γύρισαν όλους τους δρόμους στη γειτονιά, ενώ και άλλοι έψαξαν μαζί τους στις γύρω περιοχές.

«Ήμασταν έτοιμοι να καλέσουμε όλα τα καταφύγια, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε και χτύπησε το κουδούνι», δήλωσε η νεαρή κοπέλα, που ακόμα δεν φαίνεται να το είχε συνειδητοποιήσει.

Στις 3 τα ξημερώματα η Rajah όχι μόνο βρήκε το δρόμο και επέστρεψε αλλά χτύπησε και το κουδούνι, κάνοντας άλματα και κολλώντας το πρόσωπο της πάνω στην κάμερα.

«Δεν ξέρω καν πώς ήξερε πώς να το κάνει αυτό. Δεν της έδειξα ποτέ πώς. Δεν βγαίνει στην μπροστινή αυλή, οπότε δεν μας έχει δει ποτέ να χρησιμοποιούμε το κουδούνι», είπε η ιδιοκτήτρια της. Ήταν φοβισμένη γιατί νόμιζε ότι θα τη μαλώσουν. Αλλά το ζευγάρι ήταν τόσο χαρούμενο που την ξαναείδε, που ξέχασε την ανησυχία του. «Νόμιζε ότι ήταν σε τόσο μεγάλο μπελά, και ήταν λυπημένη και κατσουφιασμένη, αλλά εμείς ήμασταν ‘είμαστε απλά χαρούμενοι που επέστρεψες’. Ήταν ξεκαρδιστικό και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε». Κανείς βέβαια δεν ξέρει που βρισκόταν τις περίπου 7 ώρες που είχε εξαφανιστεί, αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !