Κρήτη: Ραγίζει καρδιές το γράμμα των ανήλικων παιδιών της 44χρονης που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό της!


Δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια της 44χρονης γυναίκας από την Κρήτη, η οποία υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να διαχειριστούμε τον πόνο μας. Έχουμε τρία παιδιά ηλικίας 12 10 και 8 ετών. Έχουμε ενημερώσει με τη βοήθεια ψυχολόγου τα δύο μεγαλύτερα παιδιά» ανέφερε σήμερα το πρωί μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο σύζυγός της, Μάνος Μανουσάκης και πρόσθεσε συντετριμμένος ότι: «Τώρα περιμένουμε από τους γιατρούς να μας ενημερώσουν επίσημα για το τέλος της Γλυκερίας και να την οδηγήσουμε στην τελευταία της κατοικία».


Μάλιστα, τα τρία ανήλικα παιδιά της άτυχης γυναίκας ενημερώθηκαν από τον πατέρα τους και από ψυχολόγο για την άσχημη κατάσταση της υγείας της μητέρας τους. Έγραψαν μάλιστα και ένα γράμμα, με όλα τα αναπάντητα ερωτήματα και το παρέδωσαν στον πατέρα τους. Εκεί αποτυπώνουν τις παιδικές απορίες τους μιας και μόλις πριν από λίγα 24ωρα η ίδια η μητέρα τους, τους επιβεβαίωνε ότι θα επιστρέψει υγιής στο σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca ωστόσο λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. Επτά μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !