Και νέο ολονύχτιο κορονοπάρτι στην Κυψέλη: Τόνοι σκουπίδια και κρυμμένες μολότοφ…


Τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων προσπαθούν να μαζέψουν τα… ασυμμάζευτα στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, εκεί όπου στήθηκε για άλλη μια φορά ολονύχτιο πάρτι. Η εικόνα που μετέδωσε το Open TV θυμίζει… βομβαρδισμένο τοπίο.

Ενα απέραντο σκουπιδαριό, το οποίο προσπαθούν να καθαρίσουν τα συνεργεία καθαρισμού, ποτά, μπουκάλια, σακούλες κι οτιδήποτε άλλο μπορούσε να πετάξουν οι παρευρισκόμενοι, που όχι μόνο δεν τήρησαν για άλλη μια νύχτα το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας, αλλά έδειξαν ότι συν τοις άλλοις υπάρχει και πρόβλημα παιδείας, μιας και η εικόνα είναι αποκαρδιωτική…

Σαν να μην έφτανε αυτό, όπως μεταδόθηκε από το επιτόπιο ρεπορτάζ που έκανε η Ελευθερία Σπυράκη για την «Ωρα Ελλάδος» στην… χωματερή του Αγίου Γεωργίου βρέθηκε μέχρι και μολότοφ, η οποία πιθανώς προοριζόταν για χρήση σε περίπτωση που πήγαινε η Αστυνομία για να διαλύσει τους συγκεντρωμένους.

Στο μικροσκόπιο 4 «ύποπτοι» για διοργάνωση κορονοπάρτι


Για οργανωμένα κορονοπάρτι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη μιλούν οι αστυνομικοί που καλούνται τώρα να βρουν ποιοι είναι οι διοργανωτές.

Στα δύο κορονοπάρτι στην Κυψέλη που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, 17 Απριλίου, αλλά και του Σαββάτου, 18 Απριλίου, υπήρχε δυνατή μουσική, υπήρχε dj και γι’ αυτό οι Αρχές είναι βέβαιες ότι κάποιος διοργάνωσε το κάλεσμα για κορονοπάρτι στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσουν τους διοργανωτές αυτών των κορονοπάρτι.

Μάλιστα, στο μικροσκόπιο έχουν μπει τέσσερα άτομα και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι αυτά τα τέσσερα άτομα έχουν διοργανώσει τα συγκεκριμένα κορονοπάρτι.

Οι νεαροί αυτοί, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ψάχνουν να εντοπίσουν πλατείες όπου δεν υπάρχει αστυνομική δύναμη. Κάνουν έρευνες, δηλαδή, τα απογεύματα στις πλατείες όπου δεν υπάρχει παρουσία αστυνομικών (όπως στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι που υπήρξαν αστυνομικοί, αποκλείοντας την πλατεία).

Με πληροφορίες από Open TV, ethnos.gr
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !