Μέριλιν Μάνσον: Αστυνομικοί τον αναζητούσαν απεγνωσμένα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες


Μάρτυρας ανέφερε ότι ακούστηκε κάποιος μέσα από το σπίτι του 52χρονου μουσικού που φώναζε «Θέλω να φύγω»...

Στο σπίτι του Μέριλιν Μάνσον στο Hollywood Hills στο Λος Άντζελες έσπευσε η Αστυνομία, όταν ένα φίλος του ανησύχησε καθώς τον αναζητούσε για ώρες και δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή μαζί του.

Σύμφωνα με το TMZ, το αστυνομικό κέντρο της περιοχής δέχτηκε μια κλήση την Τετάρτη για προληπτικό έλεγχο στο σπίτι του 52χρονου μουσικού, αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και ώρες. Μάλιστα και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας κινήθηκε στην ίδια κατεύθυνση, φωτίζοντας με προβολέα πάνω από το σπίτι.

Οι αξιωματικοί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να έρθουν σε επαφή με τον Μέριλιν Μάνσον, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησαν με έναν εκπρόσωπό του που τους καθησύχασε για την κατάστασή του, οπότε και αποχώρησαν από το σημείο. Όπως ανέφερε μάρτυρας, ακούστηκε κάποιος μέσα από το σπίτι του μουσικού που φώναζε «Θέλω να φύγω».

Τις τελευταίες μέρες έχουν έρθει στη δημοσιότητα μέσω των social media οι καταγγελίες τουλάχιστον 9 γυναικών εναντίον του Μέριλιν Μάνσον που τον κατηγορούν για σωματική και λεκτική κακοποίηση, ακραία σεξουαλική βία, απειλές και εκβιασμούς.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !