Τρεις εκατομμυριούχοι αποκαλύπτουν σε τι δεν θα ξόδευαν ούτε ένα δολάριο!


Και οι τρεις τους εκτός από το ότι είναι εκατομμυριούχοι έχουν ένα ακόμη κοινό: Aρνούνται να ξοδεύουν σπάταλα τα χρήματα που με κόπο έχουν καταφέρει να αποκτήσουν

Ο Τζέι Λένο, ο Γκράχαμ Στέφαν και η Μπάρμπαρα Κόρκοραν είναι εκατομμυριούχοι. Φυσικά και έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για πολλά πράγματα. Θέλουν όμως;

Και οι τρεις τους εκτός από τα πλούτη έχουν ένα ακόμη κοινό: Aρνούνται να ξοδεύουν σπάταλα τα χρήματα που με τόσο κόπο έχουν καταφέρει να αποκτήσουν. Αποκαλύπτουν σε τι δεν θα ξόδευαν ούτε ένα δολάριο.

Ο Τζέι Λένο αρνείται να αγοράσει… ρούχα!


Ο πρώην οικοδεσπότης του «Tonight Show», Τζέι Λένο, λατρεύει την αγορά υπερπολυτελών αυτοκινήτων έχει μάλιστα και τη δική του συλλογή, ωστόσο, δεν θα τον βλέπατε ποτέ … σε ένα πολυκατάστημα να αγοράζει ρούχα.

«Απλώς δεν με γοητεύουν τα ρούχα. Δεν βρίσκω το λόγο να ξοδεύω μια περιουσία για να αγοράσω ρούχα. Προσωπικά θέλω να έχω τόσα ρούχα όσα χρειάζονται για να καλύπτω απλώς τα επίμαχα σημεία του σώματός μου και να μην κυκλοφορώ γυμνός.» αναφέρει χαρακτηριστικά ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος.

Υποστηρίζει ακόμη πως αυτή την φιλοσοφία την έχει κληρονομήσει από τους γονείς του: «Πάντα μου έλεγαν ότι πρέπει να αποταμιεύω ακόμη και την πιο μικρή δεκάρα. Χαίρομαι που μου το έλεγαν.»


Ο Γκράχαμ Στέφαν σνομπάρει… τον έτοιμο καφέ


Τι και αν ο εκατομμυριούχος YouTuber, βγάζει έως και 220.000 δολάρια το μήνα; Αρνείται να ξοδεύει χρήματα σε γνωστές αλυσίδες καφέ και προτιμά να φτιάχνει με πολύ λιγότερα χρήματα τον καφέ του μόνος του!

«Νομίζω το να αγοράζεις καφέ από ότι τα Starbucks ή το Coffee Bean για να δείχνεις απλώς την κούπα με τη γνωστή ετικέτα είναι πράγματι γελοίο. Οπότε και εγώ φτιάχνω τον καφέ στο σπίτι μου με μόλις 20 λεπτά.» υποστηρίζει σύμφωνα με το CNBC.

Αλλά όπως και ο Λένο έτσι και ο νεαρός Youtuber δεν του καθόλου αρέσει να ξοδεύει πολλά χρήματα σε ρούχα. «Δεν καταλαβαίνω το λόγο να ξοδέψει κανείς 700 δολάρια για ένα ζευγάρι παπούτσια Gucci όταν θα μπορούσε κάλλιστα να πάει στο Aldo ή στο H&M και να αγοράσει παρόμοια παπούτσια με το ένα εκατοστό της τιμής.»


Η Μπάρμπαρα Κόρκοραν δεν θα πλήρωνε ποτέ για μια… πρώτη θέση


Η γνωστή επενδύτρια της Shark Tank όταν πρόκειται να ταξιδέψει με αεροπλάνο θα προτιμήσει την οικονομική θέση. «Δεν θα ξοδέψω ποτέ χρήματα για να καθίσω απλώς πιο μπροστά σε ένα αεροπλάνο. Ξέχνα το. Έτσι και αλλιώς το γεύμα που παίρνω μαζί μου στο αεροπλάνο δεν συγκρίνεται με αυτό που προσφέρουν.» αναφέρει χαρακτηριστικά η Κόρκοραν.

Δεν επιβιβάζεται ποτέ σε πτήση χωρίς το προ συσκευασμένο γκουρμέ γεύμα της. Φρέσκα φρούτα, ακριβό τυρί, μπαγκέτα ή κρουασάν και «πάντα ένα μικρό μπουκάλι κρασί» αναφέρει «που, μπορείτε να το αγοράσετε από το αεροδρόμιο. Όταν κάθομαι στην οικονομική μου θέση και ανοίγω το μικρό γκουρμέ γεύμα μου, σας διαβεβαιώ πως είναι πολύ καλύτερο από αυτό που προσφέρουν στις πρώτες θέσεις.».


Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !