Η Άννα Βίσση ανέβασε βίντεο που τραγουδάει Βανδή (βίντεο)


Και εκεί που λέγαμε ότι φέτος τα έχουμε δει όλα, έρχεται η είδηση της συνάντησης της Άννας Βίσσης και της Δέσποινας Βανδή στο πλατό του Just the 2 of Us αυτό το Σάββατο, για να μας διαψεύσει.

Οι δυο τραγουδίστριες (που φήμες τις ήθελαν να διατηρούν μια άσβεστη κόντρα μεταξύ τους) φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν μια φιλική σχέση. Μάλιστα, οι δυο τους ακολούθησαν η μία την άλλη στο Instagram!

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε γι’ αυτήν τη συνάντηση στην κάμερα του «Ευτυχείτε», λέγοντας: «Εγώ είπα να μη γίνει αυτό το follow ακόμα. Ήθελα να το κάνω στον αέρα! Οι δυο τους δεν βρέθηκαν στην πρόβα, έκαναν ξεχωριστή πρόβα. Στον τελικό του J2US το Σάββατο θα δούμε πράγματα που ούτε τα φανταζόμαστε. Δεν ξέρω ακόμα αν θα τραγουδήσουν μαζί. Η Άννα θα βρίσκεται μαζί μας ζωντανά για πολλή ώρα. Θα προσπαθήσω να τελειώσει το διαγωνιστικό κομμάτι γύρω στις 12:00, για να συνεχίσουμε με Άννα».

Η Άννα Βίσση πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα βίντεο στα stories της, όπου τη βλέπουμε την κόρη της Σοφία Καρβέλα να τραγουδούν μαζί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή, το «Στα δωσα όλα» -και την έκανε tag! 

Με τη σειρά της, η Δέσποινα Βανδή έκανε repost το story στο δικό της προφίλ!

Η Άννα Βίσση τραγουδάει Δέσποινα Βανδή...

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !