Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα στη Santa Monica [pics]

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα στη Santa Monica [pics] | tlife.gr

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα κάνει come back! Μπορεί να ζει τα τελευταάι χρόνια στην Αμερική αλλά δεν θα αργήσει να έρθει στην Ελλάδα. Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει φέτος στη τηλεόραση κι επιστρέφει και στον Alpha. Αναλαμβάνειόμως αυτή τη φορά το ρόλο της παρουσιάστριας, κρατώντας τα ηνία στο πολυσυζητημένο «Bake of Greece», το οποίο έρχεται μέσα από το κανάλι της Κάντζας.

Ωστόσο, όσο το νέο ριάλιτι ζαχαροπλαστικής βρίσκεται στα σκαριά εκείνη περνά καλοκαιριές στιγμέςς στην Καλιφόρνια. Μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένες δραστηριότητες. Από αυτές δεν λείπει και το beach volley. Πρόσφατα, απόλαυσε τον αγώνα με φόντο το ηλιοβασίλεμα.


Η Ιωάννα έχει βρει τον τρόπο να κάνει τις μέρες της στην Αμερική ακόμα πιο όμορφες. Άλλωστε ζει στην πόλη που οι άνθρωποι δεν σταματούν να ονειρεύονται, το Los Angeles. Προσπαθώντας να κάνει πραγματικότητα και τα δικά της όνειρα βρέθηκε εκεί και η πραγματικότητά της έχει αλλάξει. Αυτό που βρήκε, λοιπόν, για να χαίρεται ακόμα περισσότερο της παραλίες του Lalaland αλλά και να διατηρείται σε φόρμα είναι το beach volley.

Μαζί με τους φίλους της, έχουν φτιάξει μια ομάδα και απολαμβάνουν ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα του καλοκαιριού. Η Ιωάννα μας έχει συστήσει την παρέα με την οποία παίζει τακτικά μέσα από τα social media της.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !