#μόνο_44_ετών: Το twitter γλεντάει τον «ανήλικο» πρωθυπουργό

tsipras-new-ft

Την ατάκα της χρονιάς ξεστόμισε, πιθανότατα χωρίς να το ξέρει, ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Χριστόφορος Βερναρδάκης. Είπε συγκεκριμένα «να μην βάλλεται ένας άνθρωπος ο οποίος είναι 44 ετών και έχει φορτωθεί όχι μόνο τις πολεοδομικές, χωροταξικές αδυναμίες της πολιτικής προστασίας, τις αδυναμίες πυρόσβεσης, αλλά και το οικονομικό έγκλημα που έχει συντελεστεί απέναντι στη χώρα, αλλά και το έγκλημα στο κοινωνικό κράτος».

Λάθος φράση τη λάθος στιγμή, με ανοιχτή την πληγή που προκάλεσε στην ελληνική κοινωνία η αδιανόητη τραγωδία στο Μάτι. Μετά από το «Θέατρο της Δευτέρας» με τη σύσκεψη-φάρσα στο Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής, τα μασημένα λόγια για νεκρούς στον τόπο της καταστροφής, την αυτοψία στα κρυφά κ.λπ. εκ μέρους του πρωθυπουργού, η απόπειρα του Χριστόφορου Βερναρδάκη να προστατέψει τον προϊστάμενό του φαίνεται πως εξόργισε τους Έλληνες πολίτες. 


«Κύριε Βερναρδάκη, αν ο Τσίπρας είναι μόνο 44 ετών να έβαζε υποψηφιότητα για το 15μελές του σχολείου του, όχι για πρωθυπουργός της Ελλάδας» είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά tweet στο κορυφαίο hashtag του τελευταίου 24ωρου «μόνο_44_ετών». Το γιατί οι Έλληνες απέρριψαν το κωμικό επιχείρημα του κ. Βερναρδάκη για το ακαταλόγιστο του Αλέξη Τσίπρα λόγω νεότητας, συμπυκνώνεται στο εξής σχόλιο: «Στα 32 ήθελε να γίνει δήμαρχος Αθηναίων, στα 40 ήθελε να γίνει πρόεδρος της Κομισιόν, αλλά στα 44 είναι ανεύθυνος λόγω του νεαρού της ηλικίας». 

Ακολουθούν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweet του hashtag #μόνο_44_ετών:Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !