Η Κατερίνα Δαλάκα αποκαλύπτει τι συνέβη στο Survivor και δεν το έδειξαν οι κάμερες

Η Κατερίνα Δαλάκα αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συνέβη στο Survivor και δεν το έδειξαν οι κάμερες

Η Κατερίνα Δαλάκα για πρώτη φορά μιλά για όσα έγιναν στην παραλία των Διασήμων στον Άγιο Δομίνικο και δεν έδειξαν οι κάμερες.

Η αθλήτρια παρακολουθούσε και το περσινό Survivor. «Από το πρώτο λεπτό είχα πει πως ο Ντάνος θα κερδίσει το παιχνίδι». Άλλωστε ήταν το απόλυτο φαβορί πέρσι. Φέτος, όμως, δεν υπήρξε κάποιο αντίστοιχο φαβορί ώστε να κερδίσει την υπερβολική αγάπη και υποστήριξη των τηλεθεατών.

«Ισχύει. Φέτος δεν υπήρξε απόλυτο φαβορί, καθώς ανάμεσα στους παίκτες βρίσκονταν πολλοί αθλητές. Οπότε κανείς δεν ξεχώρισε τόσο πολύ ώστε να κάνει το μεγάλο "μπαμ" στον κόσμο. Έτσι τουλάχιστον το βίωσα εγώ τους έξι μήνες που παρέμεινα στον Άγιο Δομίνικο». Έξι μήνες στους οποίους ούτε η ίδια η Κατερίνα δεν είχε αναλογιστεί τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε κατά την παραμονή της στην παραλία του Survivor.

«Οι προμήθειες μας ήταν μηδαμινές και κάθε μέρα παλεύαμε να αντεπεξέλθουμε στα δύσκολα και σκληρά αγωνίσματα με μηδέν ενέργεια. Είχα λιποθυμήσει δύο φορές, κάτι που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες» αποκαλύπτει στο People.

Από την ομάδα των Διασήμων αποχώρησε οικειοθελώς η Όλγα Φαρμάκη, η οποία δεν άντεξε τη διαβίωση. Πέρασε από το μυαλό της να κάνει κάτι αντίστοιχο;

 «Όσο δύσκολα και να περνούσα, ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από το παιχνίδι. Μου άρεσαν, οι δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα ήθελα να κερδίσω και το στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου να αντέξω μέχρι το. τέλος».
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !