Ο Νατσάκος του Power Of Love αποκαλύπτει αν είναι ακόμη μαζί με την Μαρίνα!

Ο Νατσάκος του Power Of Love αποκαλύπτει αν είναι ακόμη μαζί με την Μαρίνα!

Τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Power Of Lοve

O Αλέξανδρος Νατσάκος έγινε αμέσως ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του κοινού για τον αυθορμητισμό του και το χιούμορ του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ίδιος αποκαλύπτει αν είναι ακόμη ζευγάρι με την πρώην συμπαίκτρια του, Μαρίνα.

Είσαι πολύ εμφανίσιμος άντρας και, αναρωτιέμαι, έπρεπε να μπεις στο «Power of love», για να ερωτευτείς;
«Μα, εγώ δεν μπήκα εκεί μέσα για να ερωτευτώ! Είχα δηλώσει συμμετοχή για το «Survivor», αλλά δεν με πήραν. Αργότερα, με κάλεσε η παραγωγή για το «Power of love» και, στην αρχή, μου φάνηκε κάπως. Παραξενεύτηκα. Το έβλεπα στην τηλεόραση, μου άρεσε, αλλά δεν με είχα φανταστεί ως παίκτη. Εγώ μπήκα για τη φήμη, για να γίνω γνωστός κι επειδή είχε τηλεθέαση το παιχνίδι. Να μη λέμε ψέματα. Δεν μπήκα ούτε για το χρηματικό έπαθλο, ούτε για τις αμοιβές που παίρναμε – οι οποίες ήταν πολύ καλές. Ο έρωτάς μου προέκυψε. Έκανα σχέση με τη Μαρίνα και τη βλέπω πολύ σοβαρά»

Εννοείς ότι μπορείς να φτάσεις ως τον γάμο μαζί της;
«Αυτό είναι πολύ υποθετικό και δεν έχω σαφή απάντηση να σου δώσω. Τη βλέπω όμως σοβαρά, την αντιμετωπίζω ως σύντροφό μου κι εκείνη το ίδιο. Την εκτιμώ, την αγαπώ, είμαι ερωτευμένος μαζί της και τη θαυμάζω! Αμοιβαίο είναι. Τώρα, τα υπόλοιπα θα φανούν στο μέλλον. Για τη Μαρίνα θα μετακομίσω μόνιμα στην Αθήνα. Έχω δουλειά στο Ηράκλειο, αλλά θέλω να είμαι κοντά στην κοπέλα μου, οπότε θα κάνω μία νέα αρχή στην Αθήνα», είπε ο ίδιος στο Down Town Κύπρου
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !