Οι προορισμοί που ψάχνουν οι Έλληνες για τις διακοπές τουςΚρήτη, Ρόδος και Αθήνα όσον αφορά στο εσωτερικό και Λάρνακα, Λονδίνο και Νέα Υόρκη όσον αφορά το εξωτερικό είναι οι προορισμοί για τους οποίους έκαναν τις περισσότερες αναζητήσεις οι Έλληνες όσον αφορά τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα στοιχεία της Skyscanner για αναζητήσεις πτήσεων μετ’ επιστροφής για αναχωρήσεις από την Ελλάδα μέσα στο χρονικό διάστημα 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με τη Skyscanner, η οποία προσφέρει υπηρεσίες αναζήτησης αεροπορικών πτήσεων, όσον αφορά τους προορισμούς του εσωτερικού άνοδο στην κατάταξη σε σύγκριση με το ίδιο χρονικό διάστημα του 2017 παρατηρείται φέτος για τη Ρόδο (+1 θέση), τη Σαντορίνη (+2 θέσεις), την Πάρο (+2 θέσεις), τη Σάμο (+1 θέση), την Κεφαλονιά (+3), τη Νάξο (+4) αλλά και την Καβάλα (+23 θέσεις).

Όσον αφορά τους προορισμούς εξωτερικού την πιο θεαματική άνοδο σημειώνει η Βενετία κερδίζοντας 14 θέσεις στην κατάταξη σε σύγκριση με το ίδιο χρονικό διάστημα του 2017.

Η κατάταξη όσον αφορά τους πιο δημοφιλείς προορισμούς εσωτερικού είναι:

Κρήτη
Ρόδος
Αθήνα
Σαντορίνη
Θεσσαλονίκη
Μύκονος
Μυτιλήνη
Πάρος
Κως
Χίος
Κέρκυρα
Σάμος
Ικαρία
Μήλος
Κάρπαθος
Λήμνος
Αστυπάλαια
Κεφαλονιά
Νάξος
Καβάλα

Αντίστοιχα, η κατάταξη για τους προορισμούς εξωτερικού είναι:

Λάρνακα
Λονδίνο
Νέα Υόρκη
Ρώμη
Παρίσι
Βαρκελώνη
Άμστερνταμ
Βερολίνο
Μιλάνο
Λισαβόνα
Μόναχο
Μαδρίτη
Πάφος
Βουδαπέστη
Βιέννη
Βουκουρέστι
Βενετία
Στοκχόλμη
Πράγα
Κίεβο
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !