Μην κανονίσετε τίποτα για απόψε - Έρχονται εξωγήινοι και δεν κάνουμε πλάκα!


Γνωστός μόνο με το ψευδώνυμο Aesthetic Time Warper, ο ταξιδευτής αυτός θέλησε να μας ενημερώσει μέσω ενός βίντεο στο Tik Tok, και αν κρίνουμε από τα 4+ εκ. likes και τους 600+ χιλιάδες followers, αρκετοί συμπολίτες μας είναι ήδη με κατσαρόλες στο κεφάλι. 

Το εντυπωσιακό θέαμα της βροχής των Περσείδων φέτος θα είναι λίγο πιο θεαματικό από ότι συνήθως καθώς σύμφωνα με τον άνθρωπο που γύρισε από το 2714 για να μας σώσει, ορισμένοι μετεωρίτες δεν θα μας πάρουν και τελείως ξώφαλτσα. Η βροχή των μετεωριτών θα ξεκινήσει σήμερα το βράδυ , 11 Αυγούστου, και αναμένεται να κρατήσει για δύο περίπου εβδομάδες, δηλαδή θα σταματήσουν με την επιστροφή των αδειούχων, αν είναι ποτέ δυνατόν. 

 

Τουλάχιστον ένας από αυτούς λέει ότι θα κάνει μεγάλη ζημιά από την πρόσκρουση, κάπου στο βόρειο ημισφαίριο και αυτό γιατί δεν είναι μετεωρίτης, αλλά θα νομίζουμε ότι είναι. Στην πραγματικότητα θα είναι ένα τεράστιο διαστημόπλοιο με τους πρώτους εξωγήινους πολεμιστές που θα ξεκινήσουν τον πρώτο πόλεμο των Nozic.

Ενώ έκανε κοτζάμ κόπο να έρθει από το 2714 δεν μας αποκάλυψε την έκβαση του πολέμου για να ξέρουμε κι εμείς τι να κάνουμε, γιατί αν είναι να χάσουμε από τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια δεν λέει να τρέχουμε με το χαρτί της επιστράτευσης, ας αποδεχτούμε τη μοίρα μας. 

 
ratpack.gr 
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !