Η ... μάχη της γαλατόπιτας! Α.Πετρετζίκης και Α.Μπαρμπαρίγου μάχονται για την πατρότητα... της περιβόητης γαλατόπιτας! (φωτό)


Ο Άκης Πετρετζίκης έδωσε την δική του επική απάντηση στις κατηγορίες της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την κλοπή μίας συνταγής που αφορούσε μία γαλατόπιτα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή σεφ έκανε μία ανάρτηση στην οποία έκανε λόγο για αντιγραφή της συνταγής της «γαλατόπιτας Μάνης» από πολλούς.

«Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς.Η παραδοσιακή Μανιάτικη γαλατόπιτα γίνεται χωρίς φύλλο. Μια κρέμα βελούδο που ψήνεται!!! Η δική μου γαλατόπιτα όμως είναι διαφορετική έχει καραμελωμένα φύλλα με ξηρούς καρπούς και εγώ την ονόμασα γαλατόπιτα Μάνης» είχε γράψει μεταξύ άλλων η Αργυρώ σε ανάρτησή της.

Ο Άκης λοιπόν, χρησιμοποιώντας το γνωστό του χιούμορ, ανέβασε στα stories του προσωπικού του λογαριασμού μία εικόνα, στην οποία ο ίδιος απεικονίζεται σε έναν πίνακα τέχνης και σχολίασε: «Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα; Εδώ καράβια χάνονται… Βαρκούλες αρμενίζουν… tip: αντί για καρύδια, μπορείτε να βάλετε αμύγδαλα».

Δείτε την ανάρτησή του:


Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !