Ξέσπασε ο Κότσιρας: Τα αρνητικά σχόλια, το ποστ που διέγραψε και το μήνυμά του


Ο Γιάννης Κότσιρας έσβησε ένα ποστ που έκανε στο facebook και λίγο αργότερα έγραψε τον λόγο που προχώρησε στη διαγραφή του.

«Δεν συνηθίζω να σβήνω αναρτήσεις μου όσο αντίθετες κι αν είναι με την κοινή διάθεση. Χθες το έκανα πρώτη φορά και αισθάνομαι την ανάγκη να εξηγήσω τους λόγους. Κάνοντας λοιπόν αυτή την ανάρτηση με μοναδικό στόχο να στηρίξω τους εργαζόμενους και τα ζώα του Αττικού ζωολογικού πάρκου που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα λόγω lockdown, άνοιξε μια πόρτα σε κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με την σελίδα μου.

Ο σημαντικότερος λόγος που την έσβησα ήταν πως κάποιοι από αυτούς με ψυχραιμία και ευγενικό τρόπο μου γνωστοποίησαν με επιχειρήματα, κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει κατά την λειτουργία του πάρκου τα οποία δεν γνώριζα και για τα οποία οφείλω να ενημερωθώ. Ο άλλος λόγος είναι πως κάποιοι άλλοι, με μισαλλοδοξία και άνευ επιχειρημάτων, βρήκαν απλώς δημόσιο βήμα ώστε να μοιράσουν το περίσσευμα της χολής που είναι γεμάτοι.

Και βέβαια το γεγονός ότι γιόρταζε ο γιος μου και δεν είχα χρόνο για χάσιμο απαντώντας σε ανθρώπους που πάσχουν από την σοβαρή ασθένεια του φανατισμού. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα…».

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !