Δράμα θα είναι ο Μάϊος γιαυτά τα ζώδια... Μήπως να μείνετε μέσα λίγο ακόμη;


Μπορεί ο Μάιος να είναι ο πιο... λουλουδάτος μήνας του χρόνου, αλλά μόνο... ανθηρός δεν θα είναι φέτος για πολλά ζώδια, αφού κάτι η ανάδρομη Αφροδίτη, κάτι ο Άρης και ο Ποσειδώνας, ο ερχόμενος μήνας, αστρολογικά θα φέρει πολλά ζόρια σε πολλούς.

Σύμφωνα με το astrology.gr, αυτά τα 7 ζώδια θα περάσουν ένα πολύ δύσκολο Μάιο.

ΛΕΩΝ: Δράματα και κλάματα

Με τον Άρη, μέχρι και τις 13/5 στον 7ο οίκο σου, το κλίμα στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα είναι τεταμένο και οι καβγάδες, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, αφού ό,τι κι αν κάνεις ή λες, θα δημιουργεί θέμα, ενώ αν διαμαρτυρηθείς ή περάσεις κι εσύ στην επίθεση, θα κατηγορηθείς κιόλας. Από εκεί και πέρα, τόσο εξ αιτίας του ενεργού Ποσειδώνα όσο και με τον Άρη στον 8ο οίκο σου, στη ζώνη επικινδυνότητας μπαίνουν τα οικονομικά σου κατά κύριο λόγο και τα σεξουαλικά σου, καθώς όχι μόνο θα έχεις απώλειες αλλά είναι πιθανά και έξοδα που δεν υπολόγιζες, που θα σε βγάλουν εκτός τροχιάς, όπως επίσης και ερωτικά πεσίματα που δε θα είναι καθόλου "ευγενικά".

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Ο Άρης θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σου μέχρι τις 13/5 εντείνοντας το κλίμα στο περιβάλλον σου, αφού με το παραμικρό ξεσπούν καβγάδες μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, που σε αναγκάζουν να πάρεις τη θέση ή να βγαίνεις από τα ρούχα σου, από τις συχνές παρεμβάσεις τους στην προσωπική σου ζωή, ενώ πιθανοί είναι και οι τσακωμοί σε περιουσιακά θέματα, όπως επίσης και ζημιές στο σπίτι σου, τεχνικές εργασίες που θα χρειαστεί να κάνεις, αλλά και βλάβες του οικιακού σου εξοπλισμού. Από εκεί και πέρα, με την Αφροδίτη να κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα 2 φορές, τη δεύτερη ως ανάδρομη και τον Άρη στους Ιχθύς, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σου καλό θα ήταν να παραμείνεις επιφυλακτικός και πολύ καχύποπτος, καθώς τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και δεν αποκλείεται να πιαστείς κότσος, εκτός αν αρχίσεις εσύ να πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώσε και μένα μπάρμπα

Κι σε εσένα το ίδιο συμβαίνει. Με δεδομένο ότι θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε αυτήν τη δουλειά που είσαι τώρα γιατί υπάρχει και η περίπτωση μέχρι τις 13/5 να μην αντέξεις, με τον Άρη στον 10ο οίκο σου, αφού τα επεισόδια με το αφεντικό σου, οι έχθρες, οι αντιπαλότητες, ο έντονος ανταγωνισμός, η αδικία ή η καταπάτηση των δικαιωμάτων σου, αλλά και το φόρτωμα με επιπλέον ευθύνες και καθήκοντα είναι λογικό να δοκιμάσουν τα νεύρα και την υπομονή σου, μετά θα έχεις να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, όπου φαίνεται να υπάρχει χασούρα. Εδώ, εκτός του ότι θα σκάσουν έξοδα από το πουθενά και θα σε έχουν συνέχεια με το χέρι στην τσέπη, μπορεί και να πέσεις θύμα απάτης ή κλοπής, οπότε καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεσαι κανέναν και τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχουν πολλά κοράκια

Εσένα τα ζόρια θα αρχίσουν από τις 13 του μήνα και μετά, αν και μια σύντομη γεύση απάτης και διάψευσης προσδοκιών θα την πάρεις στις 3. Το σίγουρο είναι ότι όσον αφορά στον οικονομικό τομέα θα περάσεις δύσκολες μέρες, ενώ δεν αποκλείεται εκτός από τα αυξημένα έξοδα ή την αδυναμία σου να κρατήσεις το χέρι σου κλειστό και να σκορπάς άσκοπα τα λεφτά σου σε αγορές ή αλλού, αφήνοντάς σε σύντομα άφραγκο, να σου την πέσουν και... διάφορα κοράκια. Το να γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης, να χάσεις ή να σου κλέψουν χρήματα, να σε "ρίξουν" σε μια συμφωνία ή να σου πουλήσουν φούμαρα παίζει πολύ αυτόν τον μήνα. Το τελευταίο ισχύει και για τα ερωτικά σου, όπου ενδεχομένως να ξυπνήσεις κάπως απότομα και να αντιληφθείς ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως νόμιζες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φιάσκο

Στη δουλειά και τα προσωπικά σου, τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν τα λες γι' αυτόν τον μήνα, αφού αφ' ενός θα έχεις να κάνεις με εντάσεις, μπηχτές και ύπουλες κινήσεις είτε του αφεντικού είτε ενός συνεργάτη σου που θα χαλούν συχνά-πυκνά το κλίμα και είσαι μέσα στην τσίτα, αφού δεν ξέρεις από πού θα σου σκάσει τι κι αφ' ετέρου με τις υποθέσεις σου που θα πάνε πίσω, καθώς η Αφροδίτη, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα γυρίσει ανάδρομη. Σαν να μη σου έφταναν όλα αυτά θα έχεις και τον Ποσειδώνα να ενεργοποιείται, οπότε το φιάσκο θα είναι μεγάλο και στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου. Μπερδέματα, λάθη, μπλεξίματα αλλά και καλοστημένες παγίδες είναι κάποια από αυτά που θα δοκιμάσουν την υπομονή σου, εκτός αν αρχίσεις εσύ το δούλεμα και το ψέμα πάει σύννεφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μαγική εικόνα

Το τι βλέπεις και τι πραγματικά ισχύει για τις σχέσεις σου μάλλον είναι δυο διαφορετικά πράγματα, καθώς ο Άρης στους Ιχθύς θα φροντίσει να σου πλασάρει ό,τι του αρέσει, αφήνοντάς σε με τις... καλύτερες εντυπώσεις, κάτι που όμως δε θα είναι αλήθεια, αφού το ψέμα και οι δικαιολογίες θα πέφτουν βροχή ενώ δεν αποκλείεται και το... κέρατο. Μια πρώτη δόση μπορεί να πάρεις στις 3 του μήνα, όπου Αφροδίτη και Ποσειδώνας συγκρούονται και εκεί ίσως αποκαλυφθεί μια εξαπάτηση που σχετίζεται και με τη δουλειά σου. Υποψή, δε, ότι, ως ανάδρομη, θα ξανακάνει τετράγωνο μαζί του μέσα στο μήνα, ενώ θα σου φέρει και παλιότερα επαγγελματικά θέματα στο προσκήνιο ή θα σου βάλει τρικλοποδιά στα νεώτερα ή σε μια εξέλιξη που περίμενες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το παραμύθι του αιώνα

Δεν είναι μόνο το ότι ο Άρης θα αράξει στον 4ο οίκο σου από τις 13 του μήνα, δημιουργώντας καταστάσεις απείρου κάλλους τόσο με τα άτομα της οικογένειάς σου, είτε αυτής που προέρχεσαι είτε αυτής που έχεις εσύ φτιάξει, αλλά και αρκετές ζημιές και τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου, είναι και η Αφροδίτη που θα βρίσκεται απέναντί σου, ανάδρομη από τις 14 και μετά, αλλά και σε πόλεμο με τον Ποσειδώνα, που όσο να πεις ένα μπάχαλο στις σχέσεις σου θα υπάρξει, όπως επίσης και δούλεμα, απογοήτευση και διάψευση των προσδοκιών σου. Το να γίνεις μαλλιά κουβάρια με δικούς σου ανθρώπους αλλά και συνεργάτες σου και να προκληθούν παρεξηγήσεις και μπερδέματα ή -χειρότερα- να φας το παραμύθι του αιώνα και εσύ να νομίζεις όλα είναι μέλι γάλα είναι κατά 99.9% σίγουρο!
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !